ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

προφιλ

Ο όμιλος ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ πρωτοπορεί σε νέα εκπαιδευτικά μονοπάτια, όταν το 2020 αποφασίζει τη δημιουργία ενός ψηφιακού εκπαιδευτικού προγράμματος για τα παιδιά. Το μεράκι, η τεχνογνωσία μας, η αγάπη μας για τα παιδιά, αλλά και οι σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών στο καθημερινό διάβασμα αποτέλεσαν κίνητρο για την δημιουργία ενός τέτοιου project στα χνάρια των πιο εξελιγμένων ψηφιακών προγραμμάτων του εξωτερικού.

Η ομάδα του schoolefans αποτελείται από εξειδικευμένους καθηγητές και από έμπειρους επιμελητές σε θέματα ψηφιακής εκπαίδευσης. Το πρόγραμμά μας αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλής εκπαιδευτικής ανάλυσης και αισθητικής, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες του μαθητή.

Στόχος του είναι να αναβαθμιστεί η έννοια του λυσαριού ή του βοηθήματος, και να εξελιχθεί σε ένα αξιόλογο, μοντέρνο και ολοκληρωμένο σύστημα βοήθειας για κάθε μαθητή, μακριά από εύκολες και έτοιμες λύσεις, αλλά κοντά στις πραγματικές καθημερινές ανάγκες των μαθητών.

Ελάτε λοιπόν κοντά μας, ώστε παρέα να εξερευνήσουμε τον νέο ψηφιακό κόσμο που ανοίγεται για τα παιδιά μας, μέσω ενός πλαισίου ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που θα παρέχει στους μαθητές μας όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη σχολική πορεία σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα.