Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις

Γεια! Χρειάζεστε βοήθεια;

Μπαίνουμε στη σελίδα www.schoolefans.com, επιλέγουμε τη βαθμίδα που μας ενδιαφέρει (Δημοτικό, Γυμνάσιο Λύκειο), επιλέγουμε το μάθημα που μας ενδιαφέρει και το προσθέτουμε στο καλάθι. Έπειτα ακολουθούμε τις οδηγίες ώστε να συμπληρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγγελία.

Καθώς το πρόγραμμα είναι ψηφιακό και λειτουργεί με την αυτόματη απόκτηση κωδικών, ο τρόπο πληρωμής είναι μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας.

Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με εναλλακτικό τρόπο, όπως για παράδειγμα μέσω τραπεζικής μεταφοράς, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email ή το τηλέφωνο που εμφανίζεται στα στοιχεία επικοινωνίας του site.

Είναι πολύ απλή διαδικασία, καθώς με την πληρωμή έρχεται επιβεβαιωτικό mail που πιστοποιεί την πληρωμή και λαμβάνουμε αυτομάτως username και password, τα οποία και τα βάζουμε στα αντίστοιχα πεδία του www.schoolefans.gr

Σε περίπτωση που δεν έχει έρθει mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και κωδικοί, πιθανόν έχετε κάνει κάποιο λάθος στην καταχώρηση του mail σας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρία με mail στο info@schoolefans.com ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα. Προσοχή!  Πάντα να ελέγχετε τα mail σας και στα spam (ανεπιθύμητη αλληλογραφία) μήπως σας έχει μεταφερθεί κάποιο mail εκεί.

Το κόστος για κάθε μάθημα αφορά για διάρκεια μίας σχολικής χρονιάς, δηλαδή από Σεπτέμβριο μέχρι και Αύγουστο. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος η συνδρομή του μαθήματος λήγει και δεν μπορεί κάποιος να το παρακολουθεί. 

School age girl is home schooling

Θελετε να μας ρωτήσετε κάτι άλλο;